18 Şubat 2013 Pazartesi

Sevgililer Günü Hediyesini Kendin Yap


Sevgililer günü geldi ve siz hala sevgilinize bir hediye alamadınız. ya da klasik bir hediye yerine kendi ellerinizle yaptığınız bir hediye vermek istiyorsunuz. İşte size düşük bütçeyle, kısa sürede yapabileceğiniz birbirinden sevimli Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer gününe az kaldı ve tanıdığınız herkes bugünü coşku içinde kutlamak için planlar yapıyor. Sevgililer gününe özel hediye bakıyor, sevgilileri için çiçek satın alıyor, restoranlarda son dakika rezervasyonu yaptırıyor, sevgililer günü için en iyi kıyafeti ya da her hangi bir şeyi alıyorlar kısacası; etrafımızdaki herkes bugünü özel kılmak için bir şeyler yapıyor. Peki, neden siz geride kalasınız? Sevdiğinize sevgililer gününde kimsenin kredi kartıyla alamayacağı ya da taklit edemeyeceği bir hediye vermek istemez misiniz? Kendi kendinize erkek arkadaşınız, kız arkadaşınız, nişanlınız, kocanız ya da karınız için yaptığınız hediyelerle sevdiğinize aşkınızı ve sevginizi kolaylıkla aktarabilirsiniz. Ayrıca; ev yapımı bir sevgililer günü hediyesi, mağazadan aldığınız her hangi bir üründen çok daha özel olacaktır.
İşte tam da buradan yola çıkıp neler yapabilir diye tasarım dünyasında bir araştırma yaptık ve sevililer günü için kendi kendinize yapabileceğiniz hediyeleri toplayarak sizler için hazırladık.

















Sevgililer günü için daha fazla kendin yap hediyelerine www.designcoholic.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder