18 Şubat 2013 Pazartesi

Koza Şeklinde Çadır Cocoon Tree Tent


Koza Şeklinde Çadır Cocoon Tree Tent ile tatilinizin tadını çıkartın !














Google Çevirisi : 


Koza Şeklinde Çadır Cocoon Tree Tent  gerçekten türünün biridir ve ilk bakışta sadece bir güzel, dev şişirilmiş küre gibi görünüyor ise, göründüğünden çok bol daha fazlası var. Çoğumuz neşe ile bir ağaç ev üstüne hayatımızın en güzel anları bazı uzak azaldı olabilir iken, her zaman yere sıkıcı bir hayat geri almak gerekir bir zaman gelir.
Bazı uzak hedef, ya da yakındaki bir ağaç evi geri çekilme bile güzel bir akşam kısacık tatil olsun, yapamam tek şey muhteşem konumu eve taşımak.Koza Şeklinde Çadır Cocoon Tree Tent  kesin bu soruna bir son verir.
Bu tipik ağaç ev gibi görünmüyor olsa da, bunu nereye götürdüklerini sorunsuz olursa olsun uygun ve şık ve göz kolay görünür yok. Iyi yerleştirilmiş kanca ve kabloları bir dizi Cocoon hiçbir zaman yukarı ve ormanda kamp ya da sadece sahilde asılı varsa, bu havada yüzer gibi eşsiz bir görünümü var olmasını sağlar sağlar onun rahat kapatılmalarında sarılmış. Apart çarpıcı formu ve taşınabilirliği, iç mekanlar da normalden daha fazla söz benzersiz kumaş ile hazırlanmış özel bir 2.4 metrelik dairesel bir yatak ile lüks yok.
Tasarım Dünya görünümünden uzak gizli romantik bir akşam için mükemmel, Cocoon kolayca bir çift ağırlayacak ve bunu güvenli bir şekilde kapalı muhteşem gün batımları ve yıldızlarla dolu gece eğlenmek için yerleşmek gibi, hafif bir esinti unutulmaz bir tatil sizi sway gerekir .Fiyat ve durumu hakkında hiçbir bilgi henüz olsa kendi küresel ve taşınabilir ağaç evi olabilir önce, çok uzun olmamalıdır.
Koza Şeklinde Çadır Cocoon Tree Tent hakkında Türkçe içerikli detaylı bilgiye designcoholic.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder